Hotel de anvelope in Moldova

Nu aveti unde sa lasati cauciucuri de iarna la depositare? Ati obosit de mirosul cauciucului? Apelati-ne, noi vom rezolva problema dumneavoastra!

Hotel anvelope la pret avantajos in Chisinau

Nu stiti ce sa faceti cu pneurile dumneavoastra pe timp de vara sau pe timp de iarna? Vreti sa dispuneti de mai mult spatiu liber, iar pastrarea la balcon, in garaj sau in orice alt spatiu personal nu mai pare o idee buna? Depozitul de cauciucuri de la Pastrarea-Anvelope.md vine in ajutorul dumneavoastra si va izbaveste de una din grijile cotidiene. Nu numai puteti beneficia de mai mult spatiu din punct de vedere al locuintei dumneavoastra, ci si va este garantata o pastrare in conditii prielnice a anvelopelor, ceea ce va permite mentinerea calitatii cauciucului si siguranta dumneavoastra ulterioara. Depozit de cauciucuri de la Pastrarea-Anvelope.md este solutia optima, caci serviciile sunt prestate la cel mai inalt nivel, iar pretul poate sa va uimeasca in mod placut, si chiar sa va ajute sa faceti economii. Depozit anvelope sezonal va ofera posibilitatea sa conservati atit pneuri de iarna, cit si cele de vara. Echipa de la vulcanizarea mobila lucreaza in mod operativ, se indreapta imediat dupa apel la adresa indicata de dumneavostra, face schimbul rotilor daca este nevoie, si duce anvelope noi la un depozit in Chisinau specializat, unde acestea vor fi pastrate pina la venirea sezonului urmator sau conform solicitarii clientului vor fi livrate inapoi la data indicata de acesta. Hotel de anvelope de la Pastrarea-Anvelope.md – spatiu amenajat cu tot echipamentul necesar unei depozitari in siguranta. Lipsa umiditatii, temperatura optima si pastrarea anvelopelor in pozitie verticala garanteaza longetivitatea acestora si servirea pentru multi ani inainte. De asemenea, anvelopele se intorc periodic, pe o parte si pe alta, pentru a schimba zona de contact.

Stocare anvelopelor – tot ce aveti nevoie este la indemina dumneavoastra. Simplu, comod si practic. Un singur apel si toate grijile dumneavoastra privind pastrarea anvelopelor vor disparea, siguranta depozitarii anvelopelor fiind garantata datorita sutelor de clienti multumiti si experientei in domeniu. La Pastrarea-Anvelope dumneavoastra puteti beneficia de depozitare la cel mai inalt nivel, iar pretul este accesibil pentru fiecare cetatean al Republicii Moldova.

Alegind colaborarea cu Pastrarea-Anvelope.md, dumneavoastra beneficiati de conditii optime de hotel pentru anvelope ieftin care sunt stipulate clar la incheierea contractului cu clientul. Este asigurata pastrare si livrarea pneuri in orice localitate din Republica Moldova. Serviciul „hotel anvelope” de la Pastrarea-Anvelope functioneaza zi si noapte, deoarece specialistii de la vulcanizarea mobila lucreaza fara zile libere si fara pauze. De aceea, in orice timp sau perioada vom fi bucurosi sa raspundem la apelul dumneavoastra. Toata informatia si cost privind depozitare anvelope sau alte intrebari aditionale, dumneavoastra puteti afla apelind consultantii nostri. “Hotel cauciucuri” la dispozitia dumneavoastra in orice parte a zilei sau a noptii. Nu trebuie sa va faceti griji griji privind transporatrea, specialistii nostri singuri vor veni la dumneavoastra, atunci cind va este comod.

Lucram in 3 etape

Comandati pentru prima data si nu stiti ce si cum va avea loc? Pentru comoditatea dumneavoastra noi am descris in 3 etape comanda depozitarii anvelopleor de la apel pina la returnarea anvelopelor.
Primirea comenzii
Primul pas va fi primirea comenzii, dumneavoastra ne apelati, iar consultantii nostri afla toata informatia necesara, cum ar fi numarul de cauciucuri pentru depozitare, anvelope cu jante sau fara, marimea pneurilor, adresa clientului si timpul prielnic pentru venire. Informatia este transmisa lucratorilor vulcanizarii mobile.
Primirea pneurilor
In ziua si la ora indicata de client, la acesta vine o masina echipata cu tot ce este necesar, cauciucuri sunt demontate de pe automobilul dumneavoastra si la dorinta sunt schimbate cu altele. Se incheie un contract in care sunt stipulate toate obligatiunile noastre si anvelopele sunt trimise la depozit.
Livrarea anvelopleor la depozit
Angajatii vulcanizarii mobile aduc caiciuri la depozit si le transmit persoanelor responsabile pentru pastrarea. Anvelople sunt etichetate conform proprietarului, se identifica tipul de depozitare, fiind amplasate la locul necesar. La finisarea sezonului sau conform apelului dumneavoastra cauciucuri sunt livrate inapoi, si la dorinta sunt montate.

Cum depozitam corect anvelopele

Pastrarea incorecta a anvelopelor poate duce la inrautatirea caracteristicilor, ceea ce va produce uzarea rapida si micsorarea sigurantei conducerii. Noi am identifat trei reguli de baza pentru pastrarea corecta a anvelopelor pe care le urmam si noi.
Pictograma depozitare anvelope fara jante
Pastrarea verticala a anvelopelor fara jante

Nu este indicat de depozitat cauciucuri fara jante in pozitie orizontala, aceasta poate conduce la deformarea anvelopelor masinii si la micsorarea termenului de utilizare.

Pictograma depozitare anvelope cu jante
Pastrarea orizontala a anvelopelor cu jante

Nu este indicat de depozitat anvelopele cu jante in pozitie verticala, cel mai bine de pastrat aceste anvelope in pozitie orizontala sau in stare suspendata, in acest fel dumneavoastra veti mari considerabil perioada de utilizare a pneurilor.

Pictograma roata
Spatiu pentru depozitare

Cea mai importanta regula este un spatiu corect pentru pastrare. Spatiul trebuie sa fie izolat de contactul direct cu razele solare, uscat si cu temperatura optima pentru pastrare, pe anvelope nu trebuie de amplasat nimic.

Preturile si tarife la depozitarea anvelopelor

Pretul pentru pastrarea anvelopelor este indicat pentru un sezon
4 cauciucuri 499 lei
4 roti auto 599 lei
Livrarea cauciucuri dupa depozitare 100 lei

Rapunsuri la intrebari

Aveti careva intrebari sau dubii? Lista intrebarilor privind depozitarea anvelope de iarna sau vara va ajuta sa gasiti raspuns la intrebarea ce va intereseaza. Daca nu ati gasit raspuns la intrebarea dumneavoastra – apelati-ne, cu bucurie vom raspunde!
Ce se va intimpla cu anvelopele in caz de depozitare incorecta?

Totul depinde de: ce fel de depozitare incorecta a fost utilizata, daca ati pastrat pneurile la balcon unde ajunge lumina solara si sunt prezente schimbari frecvente de temperatura – aceasta poate duce la formarea crapaturilor pe pneuri. Intr-o incapere umeda dumneavoastra riscati sa deteriorati jantele pneurilor, deoarece la umiditate inalta ele incep sa fie predispuse spre coroziune. La pastrarea corecta anvelope fara jante orizontal, una peste alta, riscati sa deteriorati colierul, iar la depoziatarea anvelopelor cu jante vertical, riscati sa deformati pneurile.

Care ese termenul maximal de depozitare a anvelopelor?

Puteti comanda serviciul de pastrare a anvelopelor pentru orice termen.

Este o oarecare deosebire intre depozitarea cauciucurilori?

Da, deoarece componenta cauciucuri de iarna si de vara se deosebeste. Anvelopele de vara nu suporta frigul, de aceea este de dorit depozitarea acestora intr-un spatiu cald, cu temperatura +10C-25C. Pneuri de iarna pot fi depozitate la temperatura de la -10C pina la +20C.

Este necesar de spalat anvelopele inainte de depozitare?

Da, este necesar. Este foarte important de spalat toata murdaria, deoarece la depozitarea anvelopelor murdare dumneavoastra riscati sa uscati prea tare cauciucul. La sparea cauciului, noi de asemenea recomandam utilizarea unor solutii speciale pentru anvelope.

Dumneavoastra oferiti oarecare garantii privind calitatea lucrului?

Da, la semnarea contractului sunt stipulate toate punctele care noi trebuie sa le indeplinim.